Foreningsnyt nr. 4-2020...

Sommeren er nu ovre, og derfor sidder mange jo sikkert om aftenen og ser TV. 
Om det er streaming eller flow-TV er lige meget, bare folk ser det, som de gerne vil.
Aaganet havde inviteret til et arrangement sammen med YouSee i september i Forsamlingshuset. YouSee aflyste dog sin deltagelse to dage før, grundet Corona. 
Det var ikke muligt med så kort varsel at aflyse arrangementet, så det var kun Aaganet, der var der. Vi fik alligevel talt med mange mennesker. 
Ikke alt kunne vi svare på, men i stedet henvise til YouSee-butikken i Kolding Storcenter. De kan faktisk løse mange problemer for os. 
Det er et alternativ til kundeservice.

TV.
Det er meget små ændringer i kanallisten denne gang. Iøvrigt kan man altid finde en aktuel kanalliste på vor hjemmeside www.aaganet.dk
Alligevel er der store ændringer, men det er i "bland selv" konceptet. "Bland selv" kræver dog, at man har en boks. Hvis man ser TV via en boks, kan f. eks. vælges DRTV, hvor der ligger rigtig mange programmer, bl. a. DR3 og DR Ultra samt DRK.
I "bland selv" er der jo også TV2 PLAY, hvor der er rigtig mange programmer.
Desuden er der den fordel, at hvis man tager på ferie, og har TV2 PLAY, så får man jo den med sig.
Hvis man rejser ud, kan man tage TV2 Play med i sommerhus eller på hotelværelse.
Husk også, at man med "Bland selv" kan ændre indholdet hver måned. Men det kræver altså en boks, som man kan hente gratis i YouSee's butik i Storcenteret. 
Fra næste år vil Disney XD ikke være tilgængelig i "Bland selv"
Iøvrigt har YouSee sagt, at der kommer en prisstigning på 10 kr./mdr på grundpakken, og 20 kr. /mdr på mellem- og fuldpakken i 2021. Dette skal ses i forbindelse med, at der ikke var prisstigning i 2020

Internet.
Det  fungerer rigtig godt. 
Vi har nu indgået kontrakt med "Fastspeed" om at komme ind i vort net. Fastspeed tilbyder tilslutninger på 1000 MB til en rigtig meget rimelig pris. 
Selvfølgelig er der ikke ret mange husstande, som har behov for så gode forbindelser, men prisen gør det attraktivt, da det kun koster 229 kr./mdr. Fastspeed er ikke en del af YouSee, men de kommer ind i vort net, så man kan som medlem af Aaganet blive tilsluttet.
Pr. 1/1 2021 vil YouSee ikke længere sende radioprogrammer på TV.

Telefoni.
Det fungerer godt

Se flere nyheder på aaganet.dk, eller Facebook. Her er der altid en opdateret programliste samt mange gode info fra YouSee.

Kontakt bestyrelsen her 

Quicklinks

Følg os på facebook -

Quicklinks

Tilmeld vores nyhedsbrev -

Fejlmelding-
Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-fre: 08:00 - 20:00
Weekend: 10:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 16:00

Fejlmelding-
Bredbånd / Telefoni

Servicepartner: youSee
70 70 40 40
Man-fre: 08:00 - 20:00
Weekend: 08:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00